Maldiverna

View listings

maldiverna.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Maldiverna

Fastigheter till salu i Maldiverna

Maldiverna är ett tropiskt land i Indiska oceanen som består av 26 ringatoller bildade av mer än 1000 korallöar. Dessa öar är kända för stränder, blå vattenlaguner och långa korallrev. Malé är huvudstaden och den mest befolkade staden, som traditionellt kallas kungens ö för sitt centrala läge.

Om du är intresserad av att köpa fastigheter till salu i Maldiverna bör du veta att här kan du till och med köpa eller hyra en hel ö. Maldiverna saknar inte korallina öar. Det finns totalt 1 192 öar och spridda över 35 000 kvadrat miles som gör indiska oceanen till ett av de mest mångsidiga i världen. Mindre än 200 av dessa öar är bebodda och medan huvudstaden, Male är tätare än Manhattan, är resten mestadels en perfekt utsikt för bilder av platt sand med koraller, palmer och blått hav.

Turism är den viktigaste inkomstkällan för Maldiverna och landet har erövrat marknaden för smekmånader och högnivåferier. Historiskt har regeringen genomfört en politik som levererade territorierna till företag som är beslutna att bygga resorts och hotell, tilldelar nu öar till grupper av intresserade hotell på ett 50-årigt hyresavtal.

Det finns för närvarande 126 resorts på Maldiverna, men fastigheten till salu i Maldiverna är fortfarande sällsynt.

Beläggningen på hotell på Maldiverna är cirka 60-80% och RevPar (intäkt per rum) är tre gånger högre än någon annan asiatisk destination, så efterfrågan på slutförda platser är hög. De flesta fastigheter som är till salu på Maldiverna, särskilt hotell till salu, köptes inom två veckor, men för en sådan framgångsrik destination har Maldiverna haft mycket liten tillväxt nyligen.

  •  
    Flytta till Maldiverna. Utflytt och bo på Maldiverna

        När vi tänker på platser där vi vill fly helt från den omgivande verkligheten och från den dagliga rutinen kommer de omedelbart att tänka på: Maldiverna. Utan en skugga av tvivel representerar de den ultimata avkopplingen i den kollektiva fantasin. Paradisstränder, kristallklart hav ... ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 36530

Försäljning Hus, Maldiverna, Male, Male, center

Reserved negotiation
Försäljning
Hus

148 m²
Vackert villa för försäljning dåligt
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB